Liga 1

Negoiţă îi dă replica managerului stelist: "MM chiar e un terminat!"

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoica spusese despre dinamovist că "vorbeşte şi neterminatul ăsta, care e fratele lu' fra-su'". Acţionarul "cîinilor" a reacţionat: "Deci eu mai pot fi şlefuit, el însă e un terminat, nu mai are nici o şansă"


Războiul Steaua - Dinamo se duce şi altfel decît pe teren. Polemica iscată între managerul general al Stelei, Mihai Stoica, şi unul dintre acţionarii clubului din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă, continuă. MM l-a ironizat pe oficialul dinamovist într-o postare pe Facebook: "Sîntem la 15 puncte şi de neterminatul ăla, care e fratele lu' fra-su'".

Negoiţă a ţinut să-i răspundă într-un interviu exclusiv acordat GSP TV. La întrebarea reporterului "Vă deranjează că vă atacă oameni de fotbal?", finanţatorul roş-albilor a răspuns: "Păi, mă atacă oameni de fotbal sau bătăuşi care lovesc şi bat suporterii în tribune în timpul meciurilor?! E o diferenţă". Negoiţă s-a referit la momentul din mai 2005, cînd Mihai Stoica a coborît din lojă, în timpul meciului Steaua - CFR Cluj, şi, însoţit de gărzile de corp ale lui Gigi Becali, a lovit cu pumnul în figură un fan al roş-albaştrilor!

Şeful lui Dinamo a continuat: "Nu prea aş vrea să-i răspund acestui personaj deoarece eu nu prea bag în seamă oamenii mici, însă am înţeles că a zis despre mine că sînt un neterminat. OK, dacă eu sînt neterminat, el chiar e un terminat! În cazul meu mai există o şansă, mai pot fi şlefuit, mai am de la cine să învăţ. În cazul lui, care e un terminat, nu mai există nici o speranţă!".


"E mult tupeu în ce face Mihai Stoica şi e în mare pericol să sfîrşească tragic. Trăim în România şi la cîte a spus şi la cîte a făcut, va găsi un nebun pe stradă care îl va pune la punct"
Viorel Moldovan, la DolceSport

"Credeam că sînt prieten cu Viorel Moldovan, se pare că n-am fost eu atent şi nu eram. Zice că o să sfîrşesc tragic. M-am speriat grav şi mi-am făcut comandă pe eBay pentru vestă, dar nu ştiu unde să comand pantaloni antiglonţ"
Mihai Stoica, manager Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.