Liga 1

Severinul îşi pierde toţi jucătorii în iarnă, iar retrogradarea pare inevitabilă. Cel mai mare salariu va fi de 1.000 de euro!

Alexandru Zaharia

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 28 noiembrie 2012

CS Severin e ultima în Liga 1, cu 9 puncte după 17 etape disputate şi la 10 puncte de locul ce asigură prezenţa pe prima scenă fotbalistică şi în sezonul următor. Oficialii grupării au luat deja o decizie care va aduce mai mult ca sigur retrogradarea echipei la finalul campionatului.

Pentru a nu desfiinţa echipa, conducătorii clubului au hotărît ca la iarnă, mai mulţi jucători care au salarii mai mari de 1.000 de euro pe lună să fie lăsaţi să plece. Neplătiţi de cinci luni de zile, fotbaliştii Severinului şi-au depus deja memorii pentru a deveni liberi de contract, în mercato urmînd să semneze cu orice club îi doreşte din postura de fotbalişti liberi!

Deja mijlocaşul Alexandru Zaharia a semnat atît cu Oţelul, cît şi cu Pandurii, totul urmînd să se decidă, cel mai probabil, la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor. Fundaşul stînga Alexandru Giurgiu este curtat şi el de Vaslui, dar şi de alte formaţii din Liga 1, iar fotbalişti cu experienţă precum Moutinho, Vancea, Olah sau Matici se vor despărţi de club în iarnă.

"Cei din conducere nu mai doresc ca din iarnă să plătească salarii mai mari de 1.000 de euro, or cei cu experienţă au de trei ori mai mult. Sigur vor pleca, există deja oferte pentru ei", a explicat un om din cadrul clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.