Liga 1

Tadici a mai pierdut o jucătoare » S-a rupt Balint!

Camelia Balint a jucat pentru România la Mondialul din 2007 şi la Euro 2008. România a venit atunci pe locurile 4, respectiv 5

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Camelia Balint-Hotea va rata Campionatul European din Serbia. S-a accidentat la antrenamentul de luni seara şi va fi operată la menisc, azi, la Timişoara


Cu mai puţin de o săptămînă înainte de turneul final din Serbia, "naţionala" României a mai pierdut un "soldat". Extrema stînga Camelia Balint-Hotea (28 de ani) s-a accidentat la antrenamentul de luni seara şi nu va mai putea face deplasarea.

"Încă de la Trofeul Carpaţi, de luna trecută, am avut probleme. Atunci, la meciul contra Ungariei, o adversară m-a împins din lateral. Atunci mi-am ciupit meniscul la genunchiul stîng şi am suferit şi o întindere la ligamentele colaterale. Am făcut două săptămîni de pauză, m-am simţit mai bine şi am crezut că totul s-a rezolvat", a povestit Balint. Numai că luni seara, jucătoarea a încercat o depăşire la antrenament şi a simţit o trosnitură puternică. "Au reapărut durerile, unele şi mai mari. Am făcut un RMN la Timişoara şi va trebui să mă operez. Îmi pare rău, am mai ratat un turneu final", a spus supărată Camelia.

"E al doilea turneu pe care-l ratez aşa!"
Camelia nu e la prima experienţă de acest fel. În 2009, înainte de Mondialul din China, pe cînd juca la Baia Mare, într-un meci contra actualei sale echipe, Corona Braşov, s-a accidentat grav. Verdictul medicilor? Ruptură de ligamente, şase luni de pauză şi adio China! "Nu ştiu ce să mai fac. După China, acum ratez şi Serbia. Mi-aş fi dorit mult să joc şi eu să le ajut pe fete, dar nu am ce face. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu e ceva mai grav! Aşa, într-o lună voi reveni la antrenamente", a declarat Camelia.

Chemată de urgenţă Nicoleta Dincă
Locul Cameliei Balint în echipa României va fi luat de Nicoleta Dincă (24 de ani), jucătoarea de la Jolidon Cluj. Dincă a făcut parte din lotul României şi la Trofeul Carpaţi şi va bifa astfel primul său turneu final la senioare alături de prima reprezentativă. Ea a ajuns deja aseară la Arad şi s-a antrenat alături de celelalte coechipiere.

6 zile au mai rămas pînă la debutul României la Euro 2012, contra Rusiei, la Vrset

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.