Cupa Romaniei

O singură greşeală » Campioana s-a temut degeaba de arbitraj la meciul cu Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sebastian Colţescu a arbitrat bine aseară, avînd o singură eroare, cînd nu a acordat lovitură liberă indirectă din careu la jocul periculos al lui Piccolo la Grigore


Toată săptămîna s-a vorbit de arbitraj, iar Arpad Paszkany a ameninţat că va băga echipa a doua contra lui Dinamo întrucît nu i s-a îndeplinit dorinţa, ca meciul să fie condus de o brigadă din străinătate.

Sub presiunea conducătorilor celor două cluburi, Sebastian Colţescu a fluierat cu încredere, avînd o singură eroare. A apreciat bine în minutul 9, cînd l-a avertizat pe Mansaly Boubacar, dar şi în minutul 31, cînd i-a acordat africanului cel de-al doilea "galben" pentru o talpă aplicată lui Gabriel Mureşan. Deşi l-a şters puţin pe mijlocaşul ardelenilor, reluările TV au demonstrat că a fost joc periculos şi, conform regulamentului, se impunea avertisment.

Minutul 83 a adus cea mai controversată fază a partidei. La un corner bătut de Alexandru Curtean, Dragoş Grigore a venit lansat, a vrut să lovească mingea cu capul, însă Felice Piccolo a ridicat piciorul prea sus, dînd impresia că l-a lovit în frunte pe fundaşul dinamovist.
Sebastian Colţescu a lăsat jocul să continue, deşi stoperul "cîinilor" rămăsese întins pe gazon, iar colegii săi solicitau lovitură de la 11 metri. Reluările TV arată că italianul nici nu-l atinge pe Grigore, piciorul acestuia trecînd pe deasupra capului lui Dragoş, însă, conform regulamentului, ar fi trebuit acordată lovitură liberă indirectă pentru joc periculos!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.