Liga 1

Culisele unei împăcări istorice » Sursele Gazetei au explicat ce interese au stat în spatele întîlnirii dintre Neţoiu şi Mititelu

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Neţoiu şi Mititelu şi-au dat mîna cu scopul de a-şi neutraliza armele. Fiecare a promis celuilalt că nu va intra pe teritoriul lui


Tratatul de pace "semnat" săptămîna trecută de doi dintre cei mai mari duşmani din istoria fotbalului românesc a stîrnit furie şi controverse printre suporterii Universităţii.

Sursele Gazetei au explicat ce interese au stat în spatele întîlnirii dintre Gigi Neţoiu şi Adrian Mititelu, care a avut loc la restaurantul craiovean Periniţa. "Comandantul" a fost cel care l-a invitat pe patronul oltean la cină pentru a-i propune un tîrg. Candidat la un fotoliu de deputat în judeţul Dolj, Neţoiu a cerut: "Adi, ce-a fost a fost. Vreau să-mi promiţi că nu mă ataci pe perioada campaniei electorale! Te ajut şi eu cum pot în schimb". Afaceristul bucureştean nu vrea scandal şi îşi face deja tacit campanie pe spatele Universităţii, pozînd zilele trecute alături de mai mulţi foşti componenţi ai Craiovei Maxima.

Mititelu a acceptat, însă a venit şi el cu o condiţie: "Să nu te implici financiar în crearea unei noi echipe de fotbal la Craiova, să stai deoparte!". Finanţatorul grupării alb-albastre ar mai avea un interes ca să se pună bine cu Neţoiu. "Ăsta e omul care mă blochează să iau banii!", tuna Mititelu la începutul lui 2011, cu referire la suma de ordinul zecilor de milioane de euro pe care susţine că ar trebui să o încaseze de la Fondul Proprietatea.

Cele mai dure replici din trecut din războiul Mititelu-Neţoiu:
"Neţoiu e un securist ordinar, a jecmănit Craiova şi a făcut-o curva Bucureştiului!"

"Mititelu n-are nimic în cap! E un prost, un analfabet, un şantajist şi un turnător!"

Naşu' l-a învins pe Mititelu
Tribunalul Bucureşti a respins ieri acţiunea în constatare depusă de U Craiova împotriva FRF. Mititelu a vrut să demonstreze că Adunările Generale din 2005 şi 2010 sînt nule şi a solicitat instanţei să constate că Mircea Sandu nu a avut mandat legal. Judecătorii au respins acţiunea oltenilor, însă patronul Ştiinţei susţine că această decizie îl avantajează. "Ne ajută foarte mult, i-am întins o cursă lui Sandu şi a căzut în ea. Conform legii, mandatele intră în valabilitate din momentul înscrierii la tribunal, iar cererea a fost depusă în 2012. El nu era preşedintele FRF în 2005, 2008 şi 2012", a comentat Adrian Mititelu. Următoarea etapă va avea loc la Curtea de Apel, unde se va judeca recursul. (Marius Mărgărit)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.