Liga 1

Şi un rival istoric este impresionat de Steaua: ”E campioană, cum să mai piardă titlul?!”

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 02 decembrie 2012

Ioan Andone îi ţine pumnii celui ce i-a luat postul, portughezului Paulo Sergio, pentru a califica pe CFR Cluj în primăvara europeană a Champions League.

"Fălcosul" speră ca formaţia ardeleană să facă un rezultat pozitiv pe Old Trafford, miercuri. "Am mai vorbit cu cîţiva la telefon, cu toţii sînt încrezători. Manchester United rămîne o echipă extraordinară chiar dacă ar începe meciul cu 11 jucători noi. Păcat de faptul că n-am fructificat şansele pe care le-am avut acasă, la Cluj, cu această formaţie, cînd am condus cu 1-0. Am pierdut prosteşte, ca nişte copii. N-aveam voie să pierdem acel meci. Dacă ar ajunge în primăvara Champions League, ar fi şi meritul meu, întrucît datorită mie au bifat această competiţie. Paulo Sergio a demonstrat că e bun la meciul cu Braga, poate să arate în continuare".

Cît despre lupta din Liga 1, Ando e sigur: "Steaua e campioană, nu văd cum ar putea să mai piardă titlul. Investiţiile lui Gigi Becali, an de an, multe au fost nereuşite, dar acum a reuşit. Cei de acolo au un antrenor tînăr, inspirat. La Copenhaga, roş-albaştrii vor da gol, problema este să nu ia. La cele două meciuri, cu Braşov şi Stuttgart, au demonstrat că pot să aibă probleme dacă joacă foarte deschis.

"Mă duc în străinătate"
Despre Rapid, mai ales că a antrenat acolo, Ando a declarat: "N-am mai vorbit cu domnul Copos de la meciul cu Basel, din vară, cînd m-a felicitat pentru calificarea în grupele Champions League. Cred că e jumătate de an. Copos iubeşte Rapidul, dar a ajuns la un anumit punct. Eu cred că şi Rapid, şi Dinamo îşi va găsi oameni devotaţi care vor vrea să investească. Eu nu mă întorc în Giuleşti, vreau să mă duc în străinătate. Am ceva tratative, să vedem ce se finalizează.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.