Liga 1

Probleme mari în Giuleşti! Rapidiştii ameninţă că nu se vor antrena începînd de marţi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 decembrie 2012

Situaţia de la Rapid este din ce în ce mai dificilă. Fotbaliştii nu au mai primit banii de mai multe luni şi în acest moment pot depune memorii pentru a deveni liberi de contract.

Mai mult, la antrenamentul de azi, Pancu şi compania au ameninţat că nu se vor mai antrena pînă nu se rezolvă problemele din cadrul clubului. Au făcut-o pînă la urmă la insistenţele oficialilor rapidişti, dar mîine vor intra oficial în grevă şi nu se vor mai pregăti sub comanda lui Marian Rada.

Chiar dacă restanţele financiare sînt mai mari de 3 luni, jucătorii evită să depună memorii pentru că au salarii foarte mari în Giuleşti. Singurul care a depus memoriu la LPF a fost Iulian Apostol, dar acesta a cerut doar plata restanţelor financiare, nu şi rezilierea contractului cu alb-vişiniii.

Pancu a dezvăluit după meciul cu Vaslui cînd echipa din Grant a fost vizitată ultima oară de George Copos: "Vă spun sincer, ultima oară am vorbit cu George Copos cînd era Neluţu Sabău antrenor, cred că înainte de partida cu FC Braşov"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.