Liga 1

Neplătiţi de mai mult timp, "cîinii" pot dormi liniştiţi » Săftica arată ca un hotel de lux

+5 Foto
Foto: fcdinamo.ro

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 04 December 2012

UPDATE 14:40 /

Ionuţ Negoiţă, acţionarul lui Dinamo, a vorbit azi într-o conferinţă de presă despre modernizarea de la Săftica: "Investiţia este făcută de peste o lună de zile şi se ridică la 200.000 de euro. Fotbalul are nevoie de investiţii, dar asta nu se referă numai la transferuri. Trebuie bani şi pentru baze sportive, pentru infrastructură sau pentru tineri. Nu vreau să investesc singur la Dinamo, vreau să lucrăm împreună toţi şi să readucem echipa acolo unde merită şi jucătorii să aibă salariile la zi. Aş vrea ca Dinamo să capete o forţă financiară şi să îşi permită investiţii şi într-o academie".

***

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă echipa, Ionuţ Negoiţă a reuşit să schimbe complet faţa cantonamentului de la Săftica.


Una dintre firmele lui Ionuţ Negoiţă s-a ocupat de modernizarea camerelor în care dorm jucătorii dinamovişti, aducîndu-le la standardele unui hotel de cinci stele, aşa cum a ţinut să precizeze acţionarul roş-albilor! Pereţii au fost acoperiţi cu rigips şi văruiţi, iar tot mobilierul a fost schimbat pentru a le oferi "cîinilor", în urmă cu salariile, toate condiţiile de lux.

Investiţia se ridică la cîteva sute de mii de euro, jucătorii urmînd să "testeze" noile achiziţii în următorul cantonament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.