Liga Campionilor

Mircea Lucescu s-a amuzat pe seama unui blat cu Juventus: "Biscotto? Îmi plac, dar depinde cum sînt făcuţi" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 decembrie 2012

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu Juventus, că este mult mai legat de Italia decît de Anglia, şi a glumit pe seama unei înţelegeri pentru a elimina clubul Chelsea Londra, informează Gazzetta dello Sport.


"Nu mă interesează englezii, sînt mult mai legat de Italia. Dar fotbalul e fotbal şi contează să cîştigi. Ar fi important pentru fotbalul ucrainean şi pentru Şahtior Doneţk să cîştigăm acest meci. Dacă vom cîştiga, imaginea noastră va creşte. Juventus este competitivă şi foarte motivată.

Va fi un examen important pentru noi în faţa unui profesor care se cheamă Juventus. Este un club cu istorie, prestigiu, tradiţie, putere politico-sportivă şi multe titluri. Nu va fi o partidă normală", a spus Lucescu.

"Biscotto? Depinde..." :D
Întrebat dacă cele două echipe vor face "blat" pentru a elimina echipa engleză Chelsea Londra, pentru asta fiind nevoie de un rezultat de egalitate, Lucescu a răspuns: "Îmi plac biscuiţii (n.r. - "biscotto" în italiană înseamnă biscuiţi, dar este folosit şi ca termen pentru un meci aranjat în fotbal), dar depinde cum sunt făcuţi".

Mircea Lucescu a afirmat că este curios să vadă dacă antrenorul echipei Juventus Torino, Antonio Conte, va schimba ceva faţă de meciul tur. "În tur am spus că Juventus a fost previzibilă şi nu îmi retrag cuvintele. Uneori jocul este repetitiv. Sunt curios să văd dacă Antonio Conte va găsi alte soluţii. În general apreciez jocul practicat de Juventus, iar Conte este un antrenor tânăr şi valoros. El trebuie să înveţe când să răspund? şi când nu", a precizat Lucescu.

Partida Şahtior Doneţk - Juventus Torino, din ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45. În cazul în care meciul se va încheia la egalitate sau italienii vor cîştiga, ambele formaţii se vor califica în optimile de finală. În cazul în care Şahtior se va impune, iar Chelsea Londra va trece de FC Nordsjaelland, englezii vor urca pe locul doi în grupă şi vor accede în faza următoare în dauna echipei Juventus.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.