Liga 1

Negoiţă le dă fiori dinamoviştilor: "Sîntem în aceeaşi situaţie ca Rapid" » Soluţia găsită de acţionarul "cîinilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 decembrie 2012

Acţionarul de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, trage un semnal de alarmă şi anunţă că Dinamo se află într-o situaţie asemănătoare cu cea de la Rapid, însă spune că ştie soluţia pentru a ieşi din această perioadă dificilă.

"Pe Dinamo o paşte acelaşi pericol ca şi pe Rapid, dar cel puţin există o speranţă. Există o şansă, o soluţie, poate mai apar şi altele. Sînt şanse de 50 la 50, sper să nu fie cazul de insolvenţă. Soluţia valoarează vreo 10 milioane de euro, dar nu e imposibil.

Este o sumă accesibilă, există o propunere a mea.  Nu se pune problema ca eu să plec de la Dinamo. Eu am venit, ştiam situaţia, încerc să fac tot ce pot şi voi face aşa pînă în ultimul moment. Nu pot lăsa Dinamo", a declarat Negoiţă.

Negoiţă spune că şi-ar dori ca Dragoş Săvulescu să revină asupra deciziei, deşi în urmă cu puţin timp spunea că îşi doreşte să conducă Dinamo singur.

"Nu aş dori să ţin singur clubul Dinamo. Mi-aş dori ca Dinamo să fie la nivelul de performanţă pe care îl merită, locul unu sau doi şi să aibă putere financiară pentru a realiza şi probleme de infrastructură. Toată lumea se plînge de salarii şi nu numai. La Dinamo sînt probleme, mai sînt cluburi cu astfel de probleme. E de preferat să mergem într-o formulă de echipă care să colaboreze foarte bine. Am mai vorbit telefonic cu domnul Săvulescu, vom avea şi o întîlnire, sper să revină asupra deciziei", a mai spus Negoiţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.