Campionate

Buffon nu se teme de trupa lui Mircea Lucescu: "Doar 3-4 echipe din Europa sînt mai puternice decît noi"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 decembrie 2012

Gianluigi Buffon este căpitanul lui Juventus după plecarea simbolului Alex Del Piero în Australia. Venit în 2001 la Juve, echipă cu care a jucat şi în Serie B, Buffon susţine că doar 3-4 echipe sînt mai puternice în acest moment decît cea la care evoluează.

Goalkeeperul italian se gîndeşte chiar la cîştigarea trofeului, la primul an de la revenirea în Liga Campionilor: "Am spus-o la Londra, cînd am jucat cu Chelsea, o repet acum. Noi putem să ne batem cu oricine. Acum 3 luni era speranţa noastră, acum este o certitudine. Creşterea noastră este evidentă. Mîine va fi dificil, este meciul care ne poate descătuşa. Sîntem la un nivel european, vrem să batem pe Şahtior şi să terminăm pe primul loc în grupă. Nu va fi uşor, dar este mai bine să cîştigi grupa decît să fii pe 2.

Este visul nostru şi nu ne costă nimic să visăm. Putem să cîştigăm Liga Campionilor în acest an. Sînt 3-4 echipe mai puternice decît noi în Europa, dar orice se poate întîmpla.", a declarat Buffon pentru Gazzetta dello Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.