Liga 1

Modelul Bilbao la U? "Suporterii pot pune 20 de euro fiecare pentru a lua 51% din acţiuni"

suporteri U Cluj,coregrafie U Cluj,torta,steag Romania

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 December 2012

Ioan Mărginean, omul asupra căruia stau toate privirile aţintite la U Cluj, a dat un interviu pentru siteul redactiadestiri.ro în care a explicat situaţia echipei al cărei acţionar este. Mărginean a anunţat că echipa are un cumpărător interesat şi că există posibilitatea declarării unei proceduri de insolvenţă, imediat după ultimul meci al anului, cel cu Steaua

- În ultimele luni au apăraut o serie de potenţiali cumpărători, dispuşi să salveze echipa. Aveţi un cumpărător serios până la urmă?
- Vă spun sincer că au existat foarte mulţi, dar lumea nu îşi închipuie cum poate fi atât de pasiv oraşul Cluj, mă refer la autorităţi. Inclusiv fraţii Bultoc au rămas în discuţii cu noi. Nu pot să vă spun mai multe, pentru că am vorbit înainte şi am greşit. Ne-am trezit atacaţi din toate părţile ca să nu facem tranzacţia.

- Puteţi să le promiteţi clujenilor că nu veţi desfiinţa Universitatea?
- N-am ce promisiune să mai fac, am tot luptat pentru U Cluj din 2008, de când am venit, acum am rămas cam singur. De ce nu vă întrebaţi că nu este niciun investitor din Cluj şi din Ardeal? Ştiţi că U Cluj e de vânzare de 5 luni de zile? Chiar şi suporterii puteau s-o ia după modelul Bilbao, le-am propus asta.

- Am înţeles că o oferiţi gratis suporterilor, dar cine plăteşte datoriile?
- Domne, nu se găsesc 4.000 de suporteri care să pună 1 milion de lei fiecare sau 20 de euro? Hai să fim serioşi. Oricine poate achiziţiona jumătate din capitalul social, adică 525.000 de euro, pentru a avea 51 % din acţiuni.

CITEŞTE CONTINUAREA INTERVIULUI AICI.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.