Handbal

Trei debutante în meciul cu Rusia, emoţii cît cuprinde

Foto: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 decembrie 2012

Crina Pintea şi Nicoleta Dincă au debutat marţi seara, cu Rusia, în tricoul echipei naţionale la un Campionat European. Pivotul de la HC Zalău a prins 20 de minute pe teren, exclusiv pe faza de apărare şi s-a descurcat de minune.

"A fost destul de greu contra Rusiei, le mulţumesc fetelor că m-au încurajat în permanenţă şi eu am încercat să ajut cît mai mult echipa. Cred că debutul a fost unul reuşit şi personal sînt mulţumită pentru că am luptat pînă la capăt", a spus Pintea.

Extrema Nicoleta Dincă a jucat şi ea 8 minute contra Rusiei. "A fost o deosebită plăcere să îmbrac tricoul naţionalei la un turneu final. Sper să am ocazia să mai joc, să demonstrez că merit să fiu aici, să fac parte din această echipă superbă", a spus Dincă.

A treia debutantă din echipa României, Adriana Ţăcălie, nu a apucat să joace nici o secundă. A trăit de pe bancă emoţiile disputei cu Rusia. "A fost foarte greu, ne-am dorit victoria, fetele au muncit din greu şi merită respectul tuturor pentru ceea ce au făcut. Sperăm să cîştigăm următoartele partide", a declarat braşoveanca.

Programul jocurilor României
România-Rusia 21-21
5 decembrie, ora 21:15 România-Islanda
7 decembrie, ora 21:15 România-Muntenegru

CLASAMENT GRUPA D
1. Muntenegru    1    1    0    0    26-16    2p
2. România    1    0    1    0    21-21    1p
3. Rusia    1    0    1    0    21-21    1p
4. Islanda    1    0    0    1    16-26    0p

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.