Liga Campionilor

Englezii de la The Sun ne lasă mască! Pe cine au desemnat omul meciului în victoria celor de la CFR Cluj

sursă foto: uefa.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 December 2012

Cotidianul The Sun a scris că Manchester United a aliniat o echipă cu multe rezerve pentru a-şi odihni titularii în perspectiva meciului cu Manchester City din campionat şi l-a numit omul meciului pe Danny Welbeck, deşi Luis Alberto a înscris un gol magnific, iar Mario Felgueiras a avut multe intervenţii excelente.

"Manchester a avut cele mai bune ocazii în prima parte a meciului. După cinci minute, Giggs a executat un corner, dar lovitura de cap a lui Welbeck a lovit plasa laterală. Apoi, Welbeck l-a forţat pe Felgueiras să aibă o intervenţie superbă la lovitura sa de cap. United a continuat să menţină presiunea, iar până la pauză lobul încântător al lui Rooney a fost îndepărtat de Felgueiras.

Manchester United a aliniat o echipă slăbită în meciul cu CFR în perspectiva partidei cu Manchester City din weekend. Meciul cu CFR a reprezentat a prezenţă cu numărul 200 a lui Alex Ferguson în competiţie. Dacă vor juca la fel împotriva lui City, atunci vor pierde. Da, vor fi zece schimbări în meciul viitor şi da, nu mai aveau pentru ce să joace, dar slăbiciunile în faza defensivă au fost un trend în acest sezon.

Echipa din meciul cu CFR a avut parte de ceva experienţă, cu jucători precum Wayne Rooney, Javier Hernandez, Danny Welbeck, Ryan Giggs şi, mai târziu, Scholes", scrie The Sun, potrivit Mediafax.

Iată caseta meciului din The Sun:


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.