Box

Bute mărturiseşte că impresarul lui Froch încearcă să-l descurajeze: "Eu vreau revanşa!"

Bute a pierdut centura IBF pe 26 mai în meciul cu Carl Froch, care l-a făcut KO în repriza a 5-a

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pugilistul român nu crede că ar mai avea nevoie de un meci înaintea celui cu britanicul Carl Froch.

Pugilistul Lucian Bute a declarat ieri că impresarul britanicului Carl Froch, Eddie Hearn, încearcă să-l descurajeze în tentativa de a obţine revanşa în primăvara anului viitor.

"I-am spus impresarului meu, Jean Bedard, că vreau să lupt împotriva lui Froch. Avem o clauză solidă pentru o rejucare. Froch va veni în Montreal, fie în martie, fie în aprilie. Eddie Hearn îşi protejează campionul şi îmi trimite mici săgeţi ca să-mi distragă atenţia şi să mă descurajeze, dar eu ştiu ce vreau. Ştiu că vreau revanşa, indiferent cînd va fi. Ar trebui să ştim pînă la finalul anului cînd va avea loc", a spus Bute, citat de boxingscene.com.

Pugilistul român a precizat că nu este de acord cu experţii care susţin că ar mai avea nevoie de unu sau două meciuri de pregătire înaintea revanşei cu Froch. "Nu trebuie să uităm că la meciul cu Denis Gracev veneam după o înfrîngere prin knockout. A fost dificil din punct de vedere mental. Dar aveam nevoie de această experienţă", a completat Bute.

În replică, Froch a declarat pentru BBC Radio Nottingham că Bute este cel care trebuie să dea un răspuns în privinţa revanşei pînă la sfîrşitul acestei săptămînii. "Ei ar putea spune că vor revanşa spre finalul anului, dar acest lucru nu ar fi benefic pentru noi", a subliniat Froch. Britanicul îşi doreşte însă o revanşă şi împotriva americanului Andre Ward, după ce a fost învins de acesta în finala turneului SuperSix. "Dacă ar fi să ne luptăm, ne-am dori să o facem cît mai repede", a menţionat Froch.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.