Europa League

Din Copenhaga, Reghecampf le-a aruncat mănuşa celor de la Astra: "E frustrant să vedeţi Steaua jucînd atît de bine?"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf a încercat în zadar să-şi ascundă bucuria la finalul partidei, reacţia la adresa rivalilor l-a dat de gol: "E frustrant să vedeţi Steaua jucînd atît de bine?"

Deşi a calificat Steaua în primăvara europeană, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a părut la finalul meciului serios şi cu gîndul la meciul cu Astra.

Reghe a încercat să-şi ascundă astfel emoţiile şi trăirile pe care le-a avut pe bancă în timpul partidei. Şi-a început discursul ca şi cînd calificarea n-ar fi fost pusă în pericol nici un moment: "Aveam 10 puncte înaintea acestei partide, era normal ca noi să mergem mai departe. Ar fi fost păcat să nu ne calificăm, deja ne făcusem programul de iarnă luînd în calcul această calificare".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, i-a înţepat pe rivali: "Contrar tuturor discuţiilor care au fost în ţară, noi am încercat să ne facem jocul cu care am obişnuit. Sînt foarte mulţi oameni care-şi dau cu părerea degeaba. Cred că este lăudabil ce a făcut Steaua pînă acum, toate comentariile care au loc pe seama noastră sînt răutăcioase. Asta e, unii se ocupă cu analizatul, alţii cu fotbalul. Eu îi înţeleg, e frustrant pentru ei să ne vadă jucînd atît de bine".

Tehnicianul din Ghencea i-a lăudat pe Bourceanu şi pe Rusescu: "Raul marchează numai goluri frumoase, nu mă mai surprinde nimic la el. Mă aşteptam la un astfel de gol, mă aştept mereu. Şi Alex Bourceanu e de apreciat, a insistat la acea fază şi a recuperat".

În final, Reghe i-a ameninţat pe cei de la Astra, mulţumindu-le ironic pentru ultimele declaraţii ale acestora: "Deja pregătim întîlnirea de luni seara, cînd vom juca cu Astra. Am urmărit declaraţiile celor de acolo şi vreau să le mulţumesc că m-au ajutat să-mi motivez jucătorii pentru acel meci".

Antrenorul stelist s-a supărat după ce Dinu Gheorghe, preşedintele giurgiuvenilor, a lăsat să se înţeleagă că nu el e cel care decide echipa în Ghencea: "MM Stoica ştie că aşa e la Steaua, alţii fac echipa şi antrenorul stă şi bea apă la marginea terenului".

"Nu ştiu ce s-a întîmplat la faza cu Tănase. El spune că a fost lovit. Chiar dacă nu contează ce-a fost pentru că sîntem calificaţi, jucătorul trebuie să înveţe ceva din această eliminare" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Steaua - Astra se va juca luni, de la ora 20:30, Digisport 1 şi liveTEXT GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.