Liga 2

Marian Iancu a cedat gratuit palmaresul Politehnicii Timişoara!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 December 2012

Autorităţile din Timiş au încheiat un acord cu fostul patron al clubului de fotbal Politehnica Timişoara, Marian Iancu, prin care acesta din urmă cedează, gratuit, palmaresul, culorile şi numele echipei.

Potrivit primarului Timişoarei, Nicolae Robu, şi preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, Marian Iancu a cedat, gratuit, numele, culorile şi palmaresul Politehnicii Timişoara.

"În prezent sîntem în situaţia în care, în urma demersurilor pe care le-am întreprins, în urma discuţiilor purtate cu domnul Marian Iancu, sîntem astăzi în postura de a afirma: palmaresul, numele şi culorile Poli Timişoara au fost readuse în Timişoara şi redate timişorenilor, ele ajungînd exclusiv sub decizia Consiliului Local Timişoara, a Consiliului Judeţean Timiş, a Universităţii Politehnice din Timişoara şi Asociaţiei FC Politehnica Timişoara, condusă de domnul profesor Viorel Boiţ", a declarat Robu.

Robu a spus că numele, culorile şi palmaresul Poli Timişoara vor putea fi folosite de club în campionatul viitor.

"Nu poate nimeni aduce argumente că, de la Revoluţie încoace, a existat o Poli mai Poli ca această echipă", a concluzionat Robu.

Palmaresul, culorile şi numele echipei de fotbal Politehnica Timişoara s-au aflat la societatea condusă de Marian Iancu din 2007, când acesta a făcut o asociere în participaţiune cu societatea AS FC Politehnica, al cărei preşedinte este Viorel Boiţ.

sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.