Campionate

FOTO Drogba nu a uitat de unde a plecat: le-a dăruit foştilor colegi de la Chelsea inele de 1 milion de euro!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 decembrie 2012

Fostul jucător al lui Chelsea, Didier Drogba, a dat o petrecere în cinstea finalei de Champions League cîştigate de londonezi în acest an, prilej cu care le-a făcut un cadou excentric foştilor colegi.

Ivorianul Didier Drogba (34 de ani), în prezent la formaţia chineză Shanghai Shenhua, a cosiderat cîştigarea Champions League din sezonul trecut ca fiind cea mai mare performanţă din carieră şi a decis să o celebreze, şi după cîteva luni, cu mare fast.

Atacantul a organizat o petrecere în cinstea reuşitei din acest an, eveniment la care i-a chemat pe toţi cei care au triumfat în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa.

Punctul culminant al galei a fost reprezentat de înmînarea unor inele de campioni către toţi cei care au luat parte la finala împotriva nemţilor de la Bayern Munchen.

Evenimentul l-a costat destul de mult, doar pe inele Drogba cheltuind aproximativ 1 milion de euro! Bijuteriile au fost personalizate, în centru fiind emblema Champions League, în timp ce pe lateral erau inscripţionte numele, numărul, portretul, numele adversarului şi trofeul Ligii.

Drogba se antrenează cu Chelsea în aceste zile, acesta dorind să fie în formă pentru Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care va debuta pe 19 ianuarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.