Campionate

Războiul declaraţiilor înainte de City - United! Ferguson: "Ei primesc prea multe penalty-uri" » Ce spun statisticile :O

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 decembrie 2012

Mîine, de la 15:30, este programat derby-ul oraşului Manchester, cu City avînd un plus de moral după cîştigarea titlului în sezonul trecut şi victoria la scor de tenis de pe terenul rivalei.

Iar Alex Ferguson a început războiul declaraţiilor înainte de marele meci, acuzînd că rivalii din oraş primesc foarte multe lovituri de pedeapsă: "City primeşte foarte multe penalty-uri, dacă am face-o noi ar fi o cercetare la Parlament. Ar fi un protest", a declarat scoţianul la conferinţa de presă, de ieri.

Totuşi, statisticile arată cu totul altceva. Conform presei engleze, lidera în acest clasament este tot Manchester United. Din sezonul trecut şi pînă acum, Rooney şi compania au primit nu mai puţin de 16 lovituri de pedeapsă şi sînt lideri detaşaţi. Este adevărat, în spatele lor se află City, cu 12 penalty-uri. Pe ultima treaptă a podiumului se află 3 formaţii cu 8 lovituri de la 11 metri: Chelsea, Fulham şi Wigan.

În acest moment, cele două echipe din Manchester au monopolizat primele două locuri în Premier League: United are 36 de puncte, în timp ce City are cu 3 mai puţin. Chelsea şi Tottenham sînt următoarele clasate cu 26 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.