Liga 1

Crescut pe Ghencea! » Gabi Iancu revine pe stadionul pe care a copilărit

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Noul jucător al Stelei, Gabi Iancu (18 ani) de la Viitorul Constanţa, a fost dus în copilărie la mai toate meciurile roş-albaştrilor pe stadionul Steaua.

Unul dintre jucătorii teribili ai lui Hagi de la Viitorul se pregăteşte să ajungă să joace pe gazonul din Ghencea, acolo unde i-a văzut la lucru pe idolii săi din copilărie.

Puştiul născut în 1994 şi-a început experienţa pe stadion în peluza stelistă, acolo unde unchiul său, Dan Eftimie, îl ducea regulat la meciurile roş-albaştrilor. "Unchiul lui Gabi s-a ocupat mereu de el. E omul care l-a dus pentru prima dată la un meci de fotbal pe stadion, dar şi să înveţe să joace fotbal", spune unul dintre prietenii lui Gabi.

"Proiectat pentru fotbal"
Pe contul fotbalistului de facebook acesta a postat zilele trecute o poză care susţine faptul că se poate spune despre el că e copilul cartierului şi al stadionului Ghencea. În ipostaza respectivă el se află pe stadion, chiar în peluză, stînd pe umerii unchiului său, cel care a murit în urmă cu două săptămîni, pierdere care i-a provocat o durere imensă viitorului fotbalist al Stelei.

Nu e singura fotografie din copilărie care să-i arate pasiunea pentru sportul rege. La doar un an, Gabi a fost pozat cu o minge din Mexic 1970, iar comentariul său la respectiva fotografie e: "Proiectat pentru fotbal".

Crescut cu Steaua în suflet, Iancu nu spera niciodată să ajungă aşa rapid să joace la echipa cu care a simpatizat de mic. "Venirea mea la Steaua este un vis frumos. Niciodată nu credeam că voi ajunge aşa repede la Steaua, după doar jumătate de tur jucat la Viitorul", spunea Iancu pentru GSP în momentul înţelegerii cu steliştii.

6 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Gabi Iancu în tricoul Viitorului în cele 17 etape de campionat în care a evoluat pînă acum

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.