Liga 1

VIDEO + FOTO Despărţire neagră » Ultimul meci din 2012 pe Giuleşti a adus o nouă înfrîngere, 2-3 cu Oţelul

+10 Foto
Rapid - Oţelul Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 decembrie 2012

Galeria s-a mobilizat pentru ultimul recital al Rapidului din 2012 pe Giuleşti, încurajînd echipa pe toată durata partidei cu Oţelul. Fără folos însă, gălăţenii impunîndu-se cu 3-2.

Click aici pentru VIDEO cu golurile!

Doar 3.000 de suporteri au răspuns apelului făcut de ultraşii rapidişti. Aceştia au chemat cît mai mulţi fani la meciul cu Oţelul, dar puţini au fost cei care au răspuns. Chiar şi aşa, galeria şi-a respectat renumele şi a împins de la spate jucătorii, care au reuşit să deschidă scorul în minutul 29 prin Ovidiu Herea, după un debut mai slab de partidă.

Gălăţenii au ripostat însă imediat prin Pena, vîrful de 27 de ani restabilind egalitatea două minute mai tîrziu. Acelaşi Pena a recidivat în minutul 39, profitînd de o respingere în faţă a lui Albuţ. Spectacolul din peluză i-a impulsionat mai mult pe oaspeţi, care se puteau distanţa la două goluri pe final de repriză, dar Iorga a ratat incredibil singur cu Albuţ.

Ioniţă a readus speranţa în tabăra lui Marian Rada (53), dar Wallace, intrat de 13 minute în locul unui Rui Duarte aerian, a fost eliminat pentru o intrare dură la Gabi Paraschiv. N-a durat mult şi Pena şi-a trecut în cont hattrick-ul, reuşind să-l învingă din nou pe Albuţ. Scorul putea lua din nou proporţii, dar gălăţenii s-au jucat cu ocaziile.  Viglianti n-a reuşit să împingă mingea în poartă din 6 metri, în timp ce acelaşi Iorga ratînd din nou singur cu Albuţ în prelungiri.


Echipele de start:
Rapid: Albuţ - Rui Duarte, Oros, Abrudan, Bozovici - M. Roman, Teixeira, Herea - Grigorie - Pancu, Al. Ioniţă I
Rezerve: Drăghia, Wallace, Milisavljevic, Al. Coman, Glauber, A. Ioniţă II, Renan
Oţelul: Brăneţ - Râpă, Sîrghi, Perendija, Ljubinkovici - Giurgiu, I. Filip - Iorga, G. Paraschiv, Băjenaru - Pena
Rezerve: Simaitis, Sipovici, Benga, Neagu, Inkango, Didi, Viglianti

Arbitru: Istvan Kovacs

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.