Campionate

GPS-ul e prea banal » Ca să nu se rătăcească, Balotelli a plătit un taximetrist să conducă în faţa sa pînă în Londra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 decembrie 2012

Atacantul lui Manchester City, Mario Balotelli, a plătit un taximetrist să conducă în faţa sa de la Manchester p]nă la Londra, pe o distanţă de aproximativ 300 de kilometri, pentru a evita să se rătăcească, informează Sunday Mirror.


Publicaţia engleză notează că Balotelli nu are probleme de orientare în Manchester, dar atunci c]nd este nevoit să plece în alt oraş preferă să plătească pentru ca un taxi să conducă în faţa sa.

Recent, Balotelli a avut o întrevedere cu agentul său, Mino Raiola, la reşedinţa din Londra a tehnicianului echipei Fulham, Martin Jol, Raiola fiind şi reprezentantul acestuia. Jol a văzut un taxi oprind în faţa casei, dar nu şi pe fotbalist cobor]nd. Balotelli a sosit în urma taxiului, cu una din maşinile sale, un Maserati GT în valoare de 80.000 de lire sterline. Taximetristului i s-a cerut să îl aştepte pe jucător, pentru a-i deschide calea şi la întoarcerea la Manchester.

Înt]mplarea a fost relatată de Mino Raiola într-un interviu pentru o revistă olandeză. O călătorie cu taxiul de la Manchester la Londra costă 400 de lire sterline, iar Balotelli are un salariu săptămânal de 120.000 de lire sterline.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.