Liga 1

EXCLUSIV Silviu Lung jr. va semna cu Zenit St. Petersburg! Cît plătesc ruşii şi primele reacţii oficiale!

Articol de Iulian Pavel  —  Sunday, 09 December 2012

UPDATE/ Petre Buduru, preşedintele executiv al Astrei, a confirmat informaţia la Radio GSP: "Sîntem în discuţii cu cei de la Zenit, dar nu este nimic semnat. Nu putem să spunem mai multe în acest moment, dar nu mă îngrijorează că s-a aflat. Sînt convins că va fi şi mai motivat cu Steaua"

UPDATE/ Şi presa rusă a prezentat primele reacţii ale lui Werner Baader, impresarul jucătorului: "Pentru Lung, trecerea la campioana Rusiei va fi un mare pas înainte! Portarul este deja la naţionala României şi e gata pentru această schimbare. Potenţialul său îi va permite să lupte pentru un loc în primul 11 la Zenit"

Silviu Lung jr. (23 de ani) este foarte aproape de a semna cu Zenit St. Petersburg, gruparea rusă care a plătit 100 de milioane de euro în această vară pentru Hulk şi Witsel.

Suma pe care ruşii o vor plăti este însă mult mai mică, dar Ioan Niculae a acceptat oferta celor de la Zenit. Astfel, Astra va primi 2 milioane de euro pentru transferul portarului venit gratis de la Universitatea Craiova alături de Găman şi Bărboianu. Mai rămîn de pus la punct doar ultimele formalităţi.

Lung jr. a fost propus la Zenit de către Werner Baader, impresarul jucătorului, cel care l-a mai propus şi la Hamburg în perioada în care juca la Craiova. Chiar şi Ioan Becali a discutat cu Spaletti, antrenorul italian al celor de la Zenit St. Petersburg, pentru a da referinţe despre goalkeeperul selecţionat de Victor Piţurcă la echipa naţională în ultimele meciuri din 2012.

Werner Baader îi mai impresariază pe M'Vila de la Rennes, jucător dorit de Arsenal în această vară, dar şi pe Tino Costa de la Valencia.

1.300.000 de euro este cota lui Lung jr. pe transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.