Campionate

VIDEO Scuze pentru dezastru » ”Centralul” Stark a recunoscut că a făcut praf meciul Dortmund - Wolfsburg 2-3

Schmelzer, stînga, protestează în van. Stark îl trimite la vestiar

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrul FIFA le-a mărturisit oficialilor campioanei că a greşit la penalty-ul din care oaspeţii au egalat la unu: ”N-a fost henţ la Schmelzer şi nu trebuia să-l elimin”.

Vreme de 30 de minute, sîmbătă, Borussia Dortmund a făcut ce a vrut cu Wolfsburg. A deschis scorul, prin Reus, părea că va cîştiga lejer, dar a intervenit arbitrul Wolfgang Stark şi a dat meciul peste cap.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

De fapt, "centralul" şi-a început "recitalul" cu reuşita lui Reus, nesancţionînd un ofsaid la Lewandowski în faza premergătoare. Cea mai importantă gafă a comis-o însă la golul de 1-1 al Wolfsburgului. Mai întîi a trecut cu vederea un ofsaid la Vieirinha, apoi a decis că, la şutul lui Dost, blocat de Schmelzer, fundaşul Borussiei a făcut henţ. Decizia: afară cu Schmelzer, penalty pentru oaspeţi, 1-1.

Ulterior, văzînd reluările TV, Stark a înţeles că a greşit şi le-a cerut scuze oficialilor campioanei: "Îmi pare rău. N-a fost «roşu» şi nici penalty. N-ar fi trebuit să se întîmple, dar din păcate am comis-o".

Stark a continuat să gafeze. Şi la 1-2, trecînd cu vederea un ofsaid, şi la 2-2, acordînd un penalty inexistent Borussiei. Practic, un singur gol, cel de 2-3, marcat de Dost, avea să fie curat.

14 puncte. Atît este distanţa care o separă acum pe Dortmund de liderul Bayern

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.