Handbal

Corespondenţă din Serbia » Muntenegru învinge Ungaria şi ajută România în cursa pentru semifinale!

Articol de Marian Ursescu  —  duminică, 09 decembrie 2012

Meci senzaţional duminică seara, la Novi Sad, între Muntenegru şi Ungaria (28-26), în grupa principală din care face parte şi România.

Milena Knezevici a văzut direct cartonaşul roşu în minutul 19, dar şi aşa Muntenegru conducea cu 15-9 la pauză. Diferenţa s-a mărit la 22-15 în minutul 42 şi nimic nu mai părea că se poate întîmpla în ceea ce priveşte învingătoarea, mai ales că Zuszanna Tomori, golgeterul Ungariei, a văzut cartonaşul roşu pentru proteste. Mai mult, interul de la FTC Budapesta a făcut şi semne obscene către galeria muntenegreană şi ar putea fi astfel suspendată.

În aceste condiţii, ea nu va putea intra contra României, marţi. Ungaria a revenit însă formidabil, marcînd de 7 ori consecutiv şi egalînd în minutul 49, 22-22! Klicovac a văzut şi ea cartonaşul roşu, dar cea mai grea pierdere pentru vicecampioana olimpică a fost accidentarea extremei Majda Mehmedovici, ruptură de ligamente! Katarina Bulatovici, interul dreapta de la Oltchim, a luat însă jocul pe cont propriu, înscriind ultimele patru goluri pentru echipa sa, care a cîştigat cu 28-26!

România are acum nevoie de victorie în faţa Ungariei şi nu va mai sta la mîna rezultatelor. Ungaria ar putea să nu conteze nici pe vedeta Anita Gorbicz, care e răcită, iar aseară nu a fost trecută pe foaia de joc la disputa cu Muntenegru.

România-Ungaria se joacă marţi, de la ora 21:15, în direct la TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.