Liga 1

GALERIE FOTO & VIDEO » Calendar senzaţional realizat de jucătorii Petrolului într-o hală dezafectată

+21 Foto
Coperta calendarului Petrolul 2013

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 decembrie 2012

Fotbaliştii de la Petrolul Ploieşti au renunţat la echipamentele oficiale de pe terenul de joc şi au devenit, pentru o zi, luptători pentru o cauză bună.

Aceştia au fost fotografiaţi în ipostaze de antrenament intens, într-un spaţiu nonconformist, iar instantaneele au fost incluse în Calendarul FIGHT CLUB by FC Petrolul Ploieşti 2013.

Adrian Cristea, Hamza Younes, Mircea Bornescu, Laurenţiu Marinescu, Sebastian Achim, Damien Boudjemaa, Soni Mustivar, Gaston Mendy, Antony Nwakaeme-Tony, Constantin Grecu, Jeremy Boklla, Ruben Manasse Enza-Yamissi, Marian Cristescu, Stefano Avogadri, Haubert S Guilherme, Valincius Povilas, Vlăduţ Morar, Gheorghe Grozav, Vasili Hamutovski, Ovidiu Hoban, Daniel Opriţa, George Galamaz, Carlos Cesar Dos Santos Cesinha şi Ionuţ Neag au pozat la bustul gol sau în maiouri sport, ridicînd haltere, făcînd flotări, lovind un sac de box sau duelîndu-se în mişcări de kick-boxing.

Şedinţa foto realizată de Gabriel Hennessey, într-o hală dezafectată, a fost gîndită sub conceptul de “Fight Club” şi îi prezintă pe fotbalişti într-o nouă ipostază lăudabilă.

Proiectul are scop caritabil, sumele de bani din urma vînzării calendarului urmînd să fie donate în ajutorul a trei copii talentaţi cu situaţie financiară precară, care îşi doresc să facă performanţă în sport.

Calendarul este disponibil pe piaţă începînd cu 10 decembrie 2012, ca ataşament la revista Tabu, în magazinul oficial al echipei din centrul comercial Winmark şi în punctele de vînzare a presei din judeţul Prahova. Produsul are preţul de 29.90 lei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.