Liga 1

Salariu mărit cu 30%! » Rusescu s-a ales cu o mărire după ce Becali a aflat din Gazeta cît cîştigă

Rusescu a avut un 2012 extraordinar

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali a aflat din Gazetă că Rusescu are unul dintre cele mai mici contracte şi a decis să i-l crească la 120.000 de euro pe an.

În urmă cu o săptămînă, Gazeta Sporturilor dezvăluia cîteva dintre secretele lui Raul Rusescu, printre care şi cel că are o leafă mică, în jur de 90.000 de euro pe an, şi că e foarte motivat pe teren pentru a da randament maxim în speranţa că i se va mări şi lui contractul.

Acest lucru s-a întîmplat imediat după ce Gigi Becali a citit informaţia în GSP, iar Rusescu (24 de ani) a primit o bonificaţie de 30 la sută. "Am decis să-i fac salariul 120.000 de euro pe an. Eu chiar nu ştiam că Rusescu ia aşa puţini bani, nu ştiu chiar pe de rost toate contractele jucătorilor! Merită mai mult", a spus ieri finanţatorul roş-albaştrilor.

21 de goluri a marcat Rusescu în acest sezon, în Liga 1 şi în Europa League

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Costă un milion de euro
Fotbalistul pe care Steaua şi-l doreşte neapărat în această iarnă e Alexandru Maxim, motiv pentru care Gigi Becali a avut deja o rundă de negocieri cu Marin Condescu. Preşedintele celor de la Pandurii solicită cel puţin un milion de euro, plus procente la revînzare, iar pînă acum, propunerea lui Becali s-a oprit la un milion de euro şi 15 la sută dintr-un viitor transfer extern. Angajamentul lui Maxim expiră în iunie 2014.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.