Liga 1

Automutilare » După Cleiton şi Paulinho, ”U” Cluj a renunţat ieri la Alex Dos Santos şi Erico da Silva

Duelul Bourceanu - Paulinho a fost cîștigat la scor de stelist în tur (5-1) // Foto: Alex Nicodim

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru a completa foaia de joc, antrenorul Marius Popescu a decis să cheme 5 juniori de 17 ani, care au cucerit titlul naţional în vară.

Fără resurse financiare şi în pragul falimentului, "U" Cluj a rămas înaintea partidei cu Steaua cu un lot de 18 jucători, din care 3 portari! După ce au renunţat la Cleiton şi Paulinho la finele partidei cu Gloria (0-0), oficialii "studenţilor" au anunţat ieri că brazilienii Alex Dos Santos (23 de ani) şi Erico da Silva (23 de ani) şi-au reziliat contractele scandente în vară.

Mai mult, conform unor surse autorizate, golgeterul Viorel Dinu (33 de ani) nu va fi folosit în ultimul meci al anului pentru a nu fi expus, el fiind impresariat de Anamaria Prodan, soţia tehnicianului Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Nici jucătorii împrumutaţi de Steaua, Năstăsie şi Lupu, nu vor mai fi în lot, celor doi expirîndu-le împrumuturile la finele turului de campionat!

"Asta e, vom chema juniori de la centrul nostru şi ne vom apăra şansele corect cu Steaua. Sînt sigur că echipa se va putea mobiliza şi va obţine un rezultat bun", a explicat antrenorul Marius Popescu. Pentru a putea completa foia de joc, tehnicianul a decis să cheme 5 juniori, Dulap, Zdroba, Cordoş, Prescură şi Baciu, la antrenamentele primei echipe.

Cum ar putea arăta "U" Cluj cu Steaua
Balauru - Ciupe, Szilagyi, Christou, E. Nicola - V. Gheorghe, Muzac - Krumov, Ad. Popa II, Pătraşcu - Drăghici

"Nu sînt impresariat de Anamaria Prodan, nu am fost niciodată. Dacă există vreun act în acest sens, să îl prezinte cineva! Sînt curat, am primit o anumită educaţie. Nu puteam face blat cu Gloria" (Cleiton, atacant "U")

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.