Liga 1

Reghecampf a răbufnit după ce Becali a dat tot din casă: "Nu ştiu ce mai caut eu la Steaua!" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 decembrie 2012

UPDATE Gigi Becali nu e îngrijorat de reacţia lui Reghecampf, dar a ţinut să sublinieze că antrenorul Stelei a beneficiat de multe avantaje:

"Nu cred că tata Reghe s-a supărat. E un om prea bun. În situaţia asta, poate să mă şi înjure. El a avut cu ce să facă treabă la Steaua, selecţia jucătorilor e făcută sută la sută de mine. I-am adus ce mi-a cerut el. Mi-a zis că-l vrea pe Rocha, i l-am adus pe Rocha.

Mi-a zis Lukasz, Lukasz, Lukasz...i l-am adus pe Lukasz Szukala", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, pe Digi Sport.

--------------

Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, nu a fost foarte fericit după succesul cu Astra, scor 2-0, fiind deranjat de declaraţiile lui Gigi Becali de la finalul partidei.

"Pentru noi a fost foarte greu, pentru că ne-am dorit mult să cîştigăm. Nu vreau să spun multe astăzi, voi vorbi într-o conferinţă după ultima etapă. Vă spun ceva, eu fac echipa, dacă am făcut experimente, am făcut-o cu acordul tuturor. Probabil am făcut prea multe puncte şi nu ştiu ce mai caut eu aici.

Click aici pentru a citi declaraţiile care l-au enervat pe Reghe!

Sînt dezamăgit pentru că, indiferent de avans, la echipă trebuie să existe disciplină şi o ierarhie. Nu e vorba despre un conflict cu patronul, dar mă deranjează nişte lucruri despre care voi vorbi cu el. Avem nevoie de ordine şi disciplină. Chiar dacă am discutat, nu trebuia să anunţe numele celor care vor pleca, pentru că mai avem o etapă de jucat", a spus Laurenţiu Reghecampf la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Citeşte şi: VIDEO + FOTO Liber la titlu » Steaua a învins Astra cu 2-0 şi se distanţează la 10 puncte

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.