Handbal

Tadici explică înfrîngerea cu Ungaria: "E greu să cîştigi cînd ratezi atît!"

Foto: Marius Ionescu

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tadici a pus înfrîngerea de aseară pe cele 16 ratări venite de pe semicerc şi pe cele 9 pase la intercepţie.

România a făcut aseară un joc foarte slab împotriva Ungariei, cu multe erori din situaţii clare. Nici apărarea nu a mai fost la fel de bună ca în meciurile precedente. Tadici a pus totul pe ratările exasperante, dar şi pe greşelile tehnice.

"E greu să cîştigi un meci cînd ai 16 ratări de pe semicerc şi nu mai puţin de 9 pase la intercepţie. Au mai fost două mingi scăpate în out", a declarat Tadici. Tehnicianul spune că a încercat totul pentru a trece de Ungaria.

"Am băgat şi rezervele, am mizat pe faptul că Geiger va veni odihnită, dar degeaba. Ungaria a făcut un meci foarte bun, le-a ieşit totul. Ei au jucat excelent pe extreme, pe pivot. Noi am jucat doar vreo 25 de minute", a adăugat Tadici.

Tehnicianul crede că România poate ajunge din nou în top cu multă muncă. "Am ajuns între marile puteri cu multă pregătire, muncind. Trebuie să lăsăm iar capul jos şi să muncim".

Ori pentru locurile 5-6, ori ultimul loc
Cu doar trei puncte în grupă, la egalitate cu Spania, Rusia şi Germania, România depinde foarte mult de ultimul joc, cel de joi, contra nemţoaicelor. Dacă îl va cîştiga, echipa naţională ar putea juca meciul de clasament pentru locul 5. Dacă va pierde însă, ar putea termina chiar pe ultimul loc în grupă, acolo unde se află în acest moment!

"E o înfrîngere dureroasă, ne pare rău pentru jocul slab. Mai avem un meci contra Germaniei, ne gîndim la acesta şi vrem să-l cîştigăm" (Adriana Nechita, extremă dreapta, România)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.