Campionate

VIDEO Minunea din Yorkshire » Bradford e din nou în semfiniala unei cupe după 101 ani

Jucătorii lui Bradford jubilează după ce au eliminat-o pe Arsenal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 December 2012

O echipă din liga a patra engleză a reuşit să o elimine în această noapte pe Arsenal din sferturile Cupei Angliei.

Clasată pe locul 4 în League Two, Bradford a reuşit să se impună la penalty-uri în faţa tunarilor după ce scorul la finalul prelungirilor a fost 1-1.

Deşi Arsene Wenger a băgat în teren aproape toţi titularii, Bradford a fost cea care a deschis scorul în minutul 16 prin Thompson. Jocul bun a continuat pe tot parcursul meciului, tunarii fiind ţinuţi la respect pînă în minutul 88 cînd Vermaelen avea să egaleze şi să împingă meciul în prelungiri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Partida a ajuns la penalty-uri. Cazorla şi Chamakh au ratat primele două lovituri, în timp ce Bradford a făcut 2-0 prin Doyle şi Jones. A urmat , însă ratarea lui Darby care i-a adus pe jucătorii lui Wenger în joc. Connel, respectiv Wilshere şi Oxlade Chamberlain au marcat, însă soarta calificării a fost decisă de şutul trimis în bară de Vermaelen.

Arsenal e eliminată din sferturi, în timp ce Bradford ajunge pentru prima dată după 101 ani în semifinalele unei cupe. În 1911, micuţa grupare din Yorkshire cucerea FA Cup după o finală de poveste cu Newcastle, scor 2-0.

Şi pentru că tot vorbim de poveşti, Bradford ar putea să o întîlnească în fazele următoare pe Leeds, dacă aceasta din urmă va trece de Chelsea. Ar fi un veritabil derby de Yorkshire.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.