Liga 1

Interzis în România! » Milisavljevici e obligat să părăsească ţara în 24 de ore: "Şi-au bătut joc de mine"

Milisavljevici a fost adus în Grant în această vară, după ce i-a expirat acordul cu FC Vaslui

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Milisavljevici are la dispoziţie 48 de ore să părăsească Bucureştiul, după ce autorităţile l-au avertizat că stă ilegal aici.

Nemanja Milisavljevici (28 de ani) are mari probleme chiar şi după întreruperea campionatului şi e obligat să plece din România cît mai repede! Motivul? El are permisul de muncă expirat, iar oficialii din Grant nu i-au mai prelungit termenul de valabilitate.

În urmă cu 10 zile, s-a mai vehiculat varianta asta, însă mijlocaşul sîrb spunea pe site-ul oficial: "Staţi liniştiţi, nu m-a interzis nimeni în România. Mă antrenez zilnic la Pro Rapid, mă puteţi găsi acolo".

"Şi-au bătut joc de mine!"
Aseară, în schimb, Nemanja a primit vestea că trebuie să-şi facă bagajele şi să părăsească de urgenţă Bucureştiul. "Nici nu-mi vine să cred că am fost minţit de conducerea clubului. Şi-au bătut joc de mine! Joi sînt obligat să plec, nu am chef de scandaluri", a reacţionat Milisavljevici pentru DigiSport.

18 partide de Liga 1 a jucat Milisavljevici pentru Rapid în această toamnă, fără să marcheze vreun gol

"Nu ştiu ce voi face de la anul. Clubul mi-a propus ceva, dar n-am dat un răspuns clar, e prea mare incertitudinea în Giuleşti" (Nemanja Milisavljevici)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.