Handbal

Meciul cu Ungaria a descurajat-o pe Curea: "Şi noaptea am visat că nu puteam să dau gol!"

Iulia Curea a fost consolată de colege la finalul meciului cu Ungaria

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iulia Curea spune că nu credea că va trăi vreodată vreun meci precum cel cu Ungaria. "A fost un coşmar! Nu-mi revin!".

La 30 ani, Iulia Curea, extrema stînga de la Oltchim, a trăit marţi seara, la Novi Sad, cel mai urît meci din viaţa sa. A aruncat de şase ori la poartă şi nu a marcat nici un gol! Nu i s-a mai întîmplat niciodată, fie că a jucat în campionat, Liga Campionilor sau echipa naţională.

"Nu am mai păţit aşa ceva niciodată. A fost cel mai mare coşmar al carierei de sportivă. La final, îmi venea să intru în pămînt de ruşine. Nu pot să mă uit în ochii colegelor", spune Iulia.

Nu a avut în faţă vreun portar cu nume, gen Katrine Lunde Haraldsen, Katalin Palinger, Maria Sidorova. Şi totuşi nu a găsit calea spre gol! "Am încercat toate posibilităţile. Am dat sus, jos, la cap, la picioare. Cînd nu a apărat portarul, am luat barele la ţintă", a adăugat Curea, care a plîns după meci, în vestiar, mai bine de jumătate de oră, fiind cu greu împăcată de coechipiere.

Noaptea nu a putut să închidă ochii. "La un moment-dat am aţipit şi ce crezi că am visat? Trăgeam la poartă, dar tot nu reuşeam să înscriu! E un coşmar şi nu ştiu cum să scap de el", subliniază Iulia. "Măcar în vis să fii putut să marchez", a completat vîlceanca.

E încurajată permanent de coechipiere şi speră cu ajutorul lor să treacă peste acest moment greu. "E groaznic în timpul unui meci cînd nu-ţi iese nimic, te uiţi spre bancă şi nu vezi pe cineva care să te ajute", a încheiat Iulia.

18 goluri din 35 de acţiuni a marcat Iulia Curea la Euro 2012. În partida cu Ungaria a ratat însă de 6 ori, inclusiv de la 7 metri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.