Liga 1

Predescu înapoi! » Atacantul Bistriţei ar putea reveni în Ştefan cel Mare

Cota lui Predescu s-a triplat din 2010, cînd a plecat de la Dinamo, şi pînă în prezent, cînd este evaluat de transfermarkt.de la 650.000 de euro

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Bistriţei, cedat la Bistriţa acum doi ani pe motiv că nu e îndeajuns de performant, va reveni la Dinamo. "Cîinii" îi mai vor pe stoperul Tudose şi pe mijlocaşul Anton.

Moda repatrierilor nu a apus în Ştefan cel Mare. Încă se mai practică, dar strategia de acum e alta. Nu se mai aduc fotbalişti la final de carieră, ci tineri ce au fost îndepărtaţi de club în trecut pe motiv că nu au făcut faţă la Dinamo!

Cornel Predescu, golgeterul Gloriei Bistriţa, cu 6 reuşite în 18 partide, este viitorul transfer al roş-albilor. Fotbalistul de 25 de ani, care a marcat şi împotriva lui Dinamo în victoria ardelenilor pe Arena Naţională (2-1), poate evolua atît ca atacant, cît şi ca mijlocaş ofensiv şi este un fotbalist dorit de Dorinel Munteanu la echipă.

Şi un fost stelist pe listă
Crescut în Ştefan cel Mare, Predescu nu a primit prea multe şanse la Dinamo, avînd doar 12 meciuri în tricoul "cîinilor" şi un gol marcat în Cupa României, cu Zlatna, în sezonul 2009-2010. A fost mereu împrumutat, iar în 2010 a fost lăsat definitiv la Gloria Bistriţa, cu care a reuşit promovarea în Liga 1 în această vară. Acum, neplătit de luni de zile, Cornel şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, iar imediat ce i se va da dreptate, acesta va semna un contract cu Dinamo!

Pe lîngă Predescu, roş-albii mai au două ţinte bistriţene: stoperul Alexandu Tudose (25 de ani), care în trecut a îmbrăcat şi tricoul Stelei, dar şi mijlocaşul central Paul Anton (21 de ani). Ambii şi-au depus memorii şi, dacă se vor înţelege cu "cîinii", vor veni din postura de jucători liberi.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.