Campionate

Un nou conflict Real-Barca! Casillas: "Să nu se mai laude cu La Masia, n-a fost mereu aşa!" Care a fost replica lui Xavi :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 decembrie 2012

Deşi buni prieteni în afara gazonului, Iker Casillas şi Xavi Hernandez nu pot face abstracţie tot timpul de faptul că joacă la cele mai mari rivale din fotbalul spaniol, dar şi internaţional.

Cei doi au un conflict pe tema jucătorilor crescuţi de Barcelona. Casillas a declarat într-un interviu pentru La Sexta: "Acum 11 sau 12 ani, Barca nu avea în lot decît foarte puţini jucător crescuţi la club, aproape deloc. Acum nu se poate lăuda că mereu a fost aşa, pentru că e o chestie de etape. E sloganul pe care îl arborează acum, cînd au promovat mai mulţi, dar anii trecuţi erau doar Xavi şi Puyol. Sigur că mi-ar plăcea ca la Real Madrid să fie promovaţi mai mulţi jucători ai clubului, dar la un club atît de mare vor să joace cei mai tari fotbalişti din lume şi, uneori, e mai uşor să evoluezi dacă vii din afară. Avem mari fotbalişti crescuţi la Madrid care evoluează la formaţii de top din Spania şi din străinătate, nu avem de ce să invidiem alte academii!".

"Naţionala se hrăneşte cu jucătorii noştri"
Xavi i-a răspuns azi, într-o conferinţă de presă, căpitanului său de la naţionala Spaniei: "Îl respect pe Iker, e prietenul meu, dar nu sînt de acord cu el. Ne lăudăm cu La Masia, pariem pe ea, sîntem mulţumiţi de munca de acolo. Din academia Barcei au apărut 8-9 jucători care au devenit campioni europeni şi mondiali. Cu ei se hrăneşte naţionala, aşa că cei de la Madrid ar trebui să fie mîndri de academia noastră. De aici au venit participanţi la toate succesele".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.