Liga 1

Revoluţie la Galaţi » Oţelul şi-a întărit deja lotul cu 3 nume importante

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fosta campioană s-a despărţit de Viglianti, Enescu şi Buş. Aceştia au fost deja înlocuiţi cu Astafei, Vancea şi Zaharia


După turul dezastruos, dar şi după venirea unui nou acţionariat, la clubul de la malul Dunării au început schimbările la nivelul lotului. Laurenţiu Buş (25 de ani) şi Dănuţ Enescu (25 de ani) au fost primii puşi pe liber. Celor doi le-au fost reziliate angajamentele şi au devenit jucători liberi. La capitolul plecări se încadrează şi Gabriel Viglianti, acesta decizînd să îşi încheie cariera la numai 33 de ani, deşi mai avea contract pînă în vară!

Moldovenii au fost activi şi la capitolul veniri, aceştia reuşind să semneze cu trei fotbalişti din Liga 1. Victor Astafei (25 de ani) a fost transferat de la FCM Tg. Mureş, în schimbul a 220.000 de euro. Alexandru Zaharia (22 de ani), mijlocaşul care a evoluat în tur pentru CS Severin, a fost adus pentru 100.000 de euro, iar ultimul sosit, Cosmin Vancea (CS Severin, 27 de ani), a fost declarat liber şi s-a alăturat formaţiei pregătite de Viorel Tănase. Pe lista de achiziţii a directorului general Narcis Răducan se mai află şi alte posibile veniri, cele mai vehiculate nume fiind portarul Emilian Dolha (33 de ani, Bistriţa) şi atacantul argentinian David Depetris (24 de ani, Trencin).


"E adevărat că discutăm transferul lui Dolha. N-am renunţat nici la Depetris, dar va fi greu să-l luăm după evoluţiile pe care le-a avut în Slovacia"
Narcis Răducan, director general Oţelul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.