Stranieri

Îi iese tot! » Rednic, a patra victorie la rînd în campionat cu Standard: 2-0 la Malines

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albii, care n-au primit gol în 6 meciuri din 8, ar fi putut cîştiga şi mai clar. În final au ratat şi un penalty


Are de ce să fie mulţumit Mircea Rednic. Standard e în creştere continuă. Aseară, n-a avut nici o grijă în deplasarea cu Malines. A învins cu 2-0, creîndu-şi ocazii de 3-0. Inclusiv un penalty irosit în minutul 89 de Buyens, fost jucător al adversarilor de ieri.

Antrenorul mai are un motiv de împlinire: puştii săi din atac, Ezequiel şi Batshuayi, ambii de 19 ani, au marcat şi împotriva lui Malines. Şi, în final, a intrat şi brazilianul Luiz Phellype, 19 ani, vîrf promovat tot de Rednic.

"Monsieur Mircea" are 4 victorii consecutive pe banca roş-albilor. Nu a primit gol în 6 meciuri din 8. Şi a strîns în 8 runde 19 puncte. Cu trei mai multe decît reuşise predecesorul său, Ron Jans, în primele 12 etape. În clasament, Standard are 35 de puncte, e la numai două în spatele lui Waregem, locul secund!


"Mai am 180 de minute de jucat. După, în pauza de iarnă, îi voi expune preşedintelui lui Standard planul meu pentru viitor"
Mircea Rednic, antrenor Standard

6 succese a reuşit Rednic în 8 etape la Standard (golaveraj 18-3); mai are un egal (0-0 cu Waregem) şi un eşec (1-2 la Lokeren)

11 goluri a marcat în acest campionat Imoh Ezequiel, atacantul său nigerian în vîrstă de 19 ani; Batshuayi are 3 reuşite

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.