Campionate

Dialog spumos între Ţiriac şi Lucescu: "Poţi să cîştigi Champions League!" » "Nu, nu se poate!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 December 2012

Mircea Lucescu are un sezon foarte bun la Şahtior şi are speranţe că va ajunge departe în Liga Campionilor. Într-un dialog cu Ion Ţiriac la Dolce Sport, antrenorul campioanei Ucrainei s-a plîns de dezavantajele pe care le au echipele din est şi nu crede că Şahtior poate ajunge în finala Ligii.

Ion Ţiriac: "Se poate să cîştige Champions League şi nu mă îndoiesc că are şansa să-l cîştige. De putut, se poate domnul Lucescu!"

M. Lucescu: "Nu, nu se poate! Pentru că fotbalul din est încă nu se ridică la nivelul Vestului. La Madrid poţi să ai un buget pentru două echipe, toate echipele din est nu pot avea bugetul uneia dintre ele".

I.T.: "Ai un pic de handicap..."

M.L.: "E foarte mare, şi nu din punct de vedere financiar. Handicapul e de imagine, de respect, de înţelegere. Cu Chelsea, toate greşelile de arbitraj au fost în defavoarea noastră, cu Chelsea, cu Juventus. Asta pentru că sînt echipe de tradiţie şi sînt ajutate. Tradiţia nu poate fi înlocuită nici măcar cu un efort financiar deosebit".

I.T.: "Dacă ajungeţi în semifinalele Champions League, atunci se poate întâmpla orice".

M.L.: "Aşa e, dar ca să fim trataţi ca toţi ceilalţi, trebuie să batem de trei, patru ori pe Juventus, pe Real Madrid, pe Barcelona".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.