Liga 1

Face faţă Maxim? » Pintilii a dezvăluit în Gazetă care sînt marile diferenţe dintre Steaua şi Pandurii

Pintilii a fost căpitanul celor de la Pandurii, evoluînd alături de Maxim pînă în vară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 decembrie 2012

Steaua l-a achiziţionat pe Alexandru Maxim, dar acesta se va alătura lotului abia din vară. Mijlocaşul de 22 de ani a fost deja pus în gardă de Laurenţiu Reghecampf, care l-a anunţat că va avea mult de muncă pentru a-şi face loc în primul "11" al "roş-albaştrilor".


Sosit în vară în Ghencea, Mihai Pintilii (27 ani) a explicat în Gazeta Sporturilor la mijlocului lui octombrie despre principalele probleme pe care le-a avut cînd a trebuit să se adapteze la jocul Stelei, aceleaşi pe care le-ar putea întîmpina şi Maxim.

"E diferenţă mare. Cînd eram la Pandurii, jucam vineri şi apoi aveam următorul meci luni, peste nouă zile! Pînă la joc aveam vreo trei zile libere. Acum joc vineri, apoi marţi, iar duminică şi tot aşa, mereu la trei, maximum patru zile. Şi sînt mai tot timpul în cantonament", a spus Mihai Pintilii într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în urmă cu două luni.

Citeşte aici interviul complet cu Mihai Pintilii!

"E alt fotbal"
O altă diferenţă majoră se face şi atunci cînd vine vorba de adversari, Steaua participînd de fiecare dată în ultimii 9 ani în grupele unei competiţii europene: "E deosebire mare de tot în cupele europene, parcă e alt fotbal! Am simţit mai ales cu Copenhaga, care stătea atît de bine pe teren, că rămăsesem blocat! «Ce facem cu ăştia? Cum să-i luăm? Cum să-i desfacem?». Danezii erau atît de disciplinaţi şi de bine aşezaţi că părea terenul mai mic, n-aveam spaţii deloc!", a explicat Pintilii.

27 de meciuri a bifat Pintilii în tricoul Stelei în acest sezon, marcînd un singur gol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.