Liga 1

Ezită Maxim să semneze cu Steaua? MM le dă emoţii fanilor roş-albaştri pe Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 decembrie 2012

Se pare că au apărut probleme în perfectarea transferului jucătorului de la Pandurii, Alexandru Maxim. Chiar dacă cele două cluburi s-au înţeles şi Gigi Becali a anunţat că acordul a fost parafat, vedeta gorjenilor ezită să-şi pună semnătura.

Cel puţin asta a dat de înţeles în această seară managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, printr-un post pe contul personal de Facebook.

"Acum un an si jumatate, i-am propus lui Raul Rusescu un contract decent, dar sub ceea ce primeau jucatorii importanti din lotul Stelei. A intrebat doar de unde poate lua programul de pregatire pt vacanta.

Acum un an, la 22 ani, Alex Chipciu a renuntat la un contract mult mai bun pt a veni la Steaua desi jucase si marcase deja pt echipa nationala. N-a negociat, nici macar nu si-a rugat agentul sa negocieze.

In vara, Mihai Pintilii a iesit cel mai bun mijlocas din tara conform indexului Instat Football. Cand l-a cautat Steaua, a venit in ghips de la Petrosani si a semnat fara sa citeasca contractul. Tare bine ar fi ca unii sa citeasca ce am postat aici. Pentru ei in primul rand. Pana nu e prea tarziu", a scris MM fără a da numele celui vizat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.