Liga 1

Unul dintre cei mai lăudaţi stelişti nu mai este în graţiile lui Gigi Becali: "Nu o să-l ia nimeni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 December 2012

Steaua se întăreşte în această iarnă, chiar dacă este lider autoritar în Liga 1, cu 10 puncte în faţa locului doi ocupat de Astra Giurgiu. Gigi Becali l-a transferat deja pe Gabriel Iancu de la Viitorul şi mai are şi alte ţinte în vedere.

Totuşi, Steaua nu va vinde nici un jucător important din ofensivă pentru că nu există oferte concrete de transfer, a anunţat Gigi Becali: "Pe Tănase nu-l vrea nimeni, nu a avut niciodată vreo ofertă de cînd a venit la Steaua. Este un jucător bun, dar are fluctuaţii de formă. Joacă 5 minute, dă un gol sau o pasă de gol şi gata. Nu te poţi transfera astfel. Cînd joci 5-10 minute nu te ia nimeni. Trebuie să înţeleagă că trebuie să se antreneze cum trebuie", a spus finanţatorul stelist la televiziunea sportro.

Cristi Tănase a fost foarte lăudat de stafful tehnic stelist, Reghecampf şi MM Stoica luîndu-i de fiecare dată apărarea în acest sezon.

Decarul roş-albaştrilor a fost transferat pentru 1.800.000 de euro de la FC Argeş, suma reprezentînd doar 50% din transfer.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.