Liga 1

Negoiţă avertizează: ”Ori eu, ori Badea! Nu mai bag bani într-un sac fără fund!”

Negoiță l-a înlocuit pe Borcea la începutul lunii august. Relația cu Badea n-a fost niciodată una cordială

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Negoiţă rămîne acţionar, dar nu va mai investi la Dinamo, aşteptîndu-i la dialog şi la reforme pe Nicolae Badea, dar şi pe Dragoş Săvulescu.

În prag de Crăciun, Ionuţ Negoiţă intenţionează să sisteze alimentarea cu bani a clubului dinamovist. Acţionarul este nemulţumit de faptul că a trecut termenul la care îi invitase pe ceilalţi doi colegi, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, să vină cu soluţii de redresare a grupării, aşa că ia în calcul să rămînă doar pe hîrtie ca finanţator.

"Dacă nu se reformează Dinamo, nu mai pun bani într-un sac fără fund. Eu am făcut propuneri de reformare, dar simt că înot împotriva curentului. Mă motivează să bag bani în fotbal, însă n-o fac în orice condiţie. Nu abandonez Dinamo, de aceea voi rămîne şi voi continua să lupt pentru reforme. Dar voi lăsa pe cine conduce să rezolve problemele de venituri", a comentat ieri Negoiţă, cu trimitere evidentă la preşedintele CA, Badea.

Cum se poate redresa rapid Dinamo? A continuat Negoiţă: "Să fie condusă de un singur om, de mine sau de Nicolae Badea. Eu nu caut să am o funcţie executivă. Dacă voiam, o aveam. Cum să am o asemenea funcţie într-o struţocămilă?! Adică eu să încarc pe o parte, alţii să descarce pe altă parte. Vreau reforme, pînă atunci nu mai investesc".

300.000 de euro a achitat săptămîna trecută Negoiţă, suma reprezentînd contribuţia personală pentru plata salariilor restante ale fotbaliştilor

6 milioane de euro e suma pe care Negoiţă spune că a investit-o la Dinamo de cînd a preluat funcţia de acţionar

"Nu-mi pare rău că am decis să investesc la Dinamo. Dacă aş fi pus în aceeaşi situaţie, aş hotărî că merită finanţat clubul" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.