Liga 1

Atacul "aristocraţilor" » Clubul Aristocrat Rapid l-a pus la punct pe Copos

Situaţia de la Rapid i-a revoltat pe aristocrați

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clubul Aristocrat Rapid a emis ieri un comunicat în care îl acuză pe Copos că a distrus clubul giuleştean.

Deranjaţi de situaţia în care a ajuns clubul din Grant, care a strîns datorii de aproape 30 de milioane de euro, aflîndu-se în insolvenţă, membrii Clubului Aristocratic Rapid (CAR), Mihai Pîrvu, Dan Grigore, Constantin Ionescu, Ovidiu Nahoi şi Radu Călin Cristea, l-au criticat ieri dur pe George Copos, reproşîndu-i că a defăimat imaginea clubului, şi îi cere acestuia să plece din Giuleşti.

Pasaje din comunicatul CAR:

- "Acceptaţi adevărul, dle Copos: aţi fost exclus din povestea Rapidului!"

- "Acum 20 de ani, Rapid era un club onorabil, cu blazonul aureolat de rezistenţa din timpul regimului comunist ( "Galeria lui Rapid/N-a fost membră de partid"). Acum, are obrazul pătat de manevrele puse la cale de conducătorii săi, care i-au şi adus în faţa justiţiei".

- "Acum 20 de ani, Rapid era un club sărac. Acum se află în pragul falimentului".

- "Acum 20 de ani, Rapid nu cîştiga trofee, dar avea stadionul plin la orice meci. Acum, din cauza arivismului proverbial al dlui Copos, a trasformării de către acesta a Rapidului într-una din multele sale afaceri, a scandalurilor judiciare în care a tîrît imaginea echipei, Rapidul şi-a pierdut în bună parte sprijinul suporterilor".

- "Acum 20 de ani, Rapid nu era dator nimănui. Acum, i-ar fi dator doar patronului cu peste 20 de milioane de euro! Frumoasă dobîndă aţi câştigat, dle Copos, de la Rapid: 1 milion de euro pe an!".

- "Acum 20 de ani, Rapid însemna bucuria jocului. Acum înseamnă delăsare, paragină, neputinţă, amărăciune".

- "Acum 20 de ani, Rapidul era o trufanda a fotbalului românesc, acum a ajuns, doar din cauza dlui Copos, o sarailie expirată".

- "Socotiţi-vă un privilegiat: dacă Dan Coe ar coborî din Ceruri, fiţi sigur că v-ar trata după legea Rapidului, obligîndu-vă la alergări în marş forţat pe ruta Potcoavă-Basarab-Triaj".

- "Vă faceţi cruci, ca toţi comuniştii de omenie, şi cereţi îndurare Domnului. Aţi aflat cumva care este unul din «păcatele strigătoare la cer»? «Oprirea plăţii lucrătorilor!»".

- "Rapid nu-i datorează nimic domnului Copos, ci invers. Fără dl Copos, Rapid ar fi rămas Rapid. Fără Rapid, dl Copos ar fi rămas un ilustru anonim".

- "«Salvarea» clubului prin insolvenţă este demagogie pură şi ticăloasă inginerie financiară prin care doriţi măcar să vă recuperaţi banii dintr-un club împins în ruină. De fapt, dumneavoastră vreţi să vă salvaţi pe seama Rapidului, nu invers".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.