Liga 1

Negoiţă a avut o iniţiativă care i-a mirat pe angajaţii clubului! Cît de gravă e situaţia de la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 decembrie 2012

Ionuţ Negoiţă insistă că are soluţia de a salva Dinamo, dar nu a ajuns pînă acum la o înţelegere cu ceilalţi doi acţionari. Omul de afaceri a vorbit despre datoriile clubului din Ştefan cel Mare şi de propunerea pe care a primit-o de la Copos.

"Copos mi-a promis de mai multe ori să preiau Rapidul, dar sîngele meu e roşu şi alb. Nu pot să fac comparaţia cu Rapid, dar Dinamo este într-o situaţie foarte complicată.

Se subestimează situaţia actuală, care e pe marginea prăpastiei. Avem datorii de 10 milioane de euro! E o chestiune de timp pînă cînd cineva va cere insolvenţa clubului. Dinamo e în metastază, are nevoie de citostatice, nu de ceaiuri.

La Dinamo tot timpul se amînă lucrurile. Am am cerut cifrele de la contabilitate şi oamenii de acolo mi-au spus: «Domnule Negoiţă, nici un acţionar n-a mai cerut pînă acum documente».

Eu cred că am fost luat ca un acţionar care să vină să cotizeze. Dar eu ştiu ce am de făcut. Am propus un proiect  de aducere a acelor 10 milioane şi astfel putem pleca de la punctul 0", a spus Negoiţă la sportro.

Acţionarul dinamovist nu crede că vînzarea lui Alexe ar ajuta foarte mult clubul: "Dacă l-am vinde pe Alexe, nu salvăm clubul. Ar fi doar o cîrpeală. La Dinamo, banii se duc ca într-un sac fără fund".

"Mi-am dat seama că nu pot lucra cu Nicolae Badea, pentru că avem stiluri şi viziuni diferite"
(Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.