Liga 1

Viglianti e şef! :) Argentinianul e noul director sportiv al Oţelului

În 5 ani, Viglianti (în mijloc) a marcat 17 goluri în 109 partide de Liga 1

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Argentinianul a renunţat la cariera de fotbalist şi a fost instalat în funcţia de director sportiv.

Primarul Marius Stan a fost cel care a insistat ca Gabriel Viglianti să rămînă în cadrul clubului, aceasta fiind o recompensă pentru devotamentul de care a dat dovadă sud-americanul în perioada petrecută la Galaţi.

La 33 de ani, unul dintre cei mai iubiţi jucători ai echipei a decis zilele trecute să pună punct carierei de fotbalist. Viglianti le-a intrat definitiv la suflet suporterilor gălăţeni în vara anului 2011, cînd a decis să rămînă în cantonament, deşi tatăl său decedase, în ţara natală! "Aş fi pierdut o săptămînă pe drumuri, acum fotbalul e viaţa mea", a explicat atunci Gabriel.

Stromajer e tatăl
Instanţa Gorj a dat verdictul în cazul atacantului Oţelului, Jaka Stromajer (29 de ani), care nu a recunoscut un copil pe care se presupunea că îl are cu o tînără din Tîrgu Jiu.

Instanţele judecătoreşti au decis: băiatul este al slovenului, care va fi obligat să plătească o pensie alimentară de 5.000 de lei pe lună, pînă cînd copilul va împlini vîrsta de 18 ani. Hotărîrea a fost luată după o expertiză ADN comandată de către oficialităţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.