Liga 1

Duel de zile mari la GSP TV » Victor Piţurcă vs Dumitru Dragomir! Pune-le AICI întrebări celor doi invitaţi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 decembrie 2012

Două ediţii speciale, astăzi, la GSP TV! Costin Deşliu deschide seria emisiunilor de la 15:00 cu un invitat pe măsură. Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, vine la Versus să dea cărţile pe faţă despre ultimul an petrecut la prima reprezentativă, dar să le şi răspundă celor care l-au atacat în ultima vreme. Totul despre raportul "naţionalei" prezentat în Comitetul Executiv, dar şi despre motivele rupturii prieteniei cu Dumitru Dragomir.

Patru ore mai tîrziu, de la 19:00, tot la GSP TV, Dan Udrea are a doua emisiune specială a zilei! Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, vine la Contraatac, să discute despre atacurile selecţionerului din ultima vreme, despre problemele din fotbalul românesc şi despre cum pot echipe precum Rapid şi Dinamo să iasă din criză şi să supravieţuiasă şi-n sezonul viitor!

Puteţi să le adresaţi şi voi întrebări celor doi invitaţii, iar cele mai bune le vor fi adresate în direct în cadrul celor două emisiunii! Versus de la 15:00 cu Costin Desliu şi Contraatac de la 19:00 cu Dan Udrea!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.