Liga 1

Povestea blatului în care Costea n-a vrut să dea gol » "Penibil şi ruşinos"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 decembrie 2012

Adrian Mititelu şi Gheorghe Ştefan s-au acuzat reciproc de blat, patronul nemţenilor făcînd referire la un meci din 2008, dintre Gloria Buzău şi U Craiova, încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde.

Acel meci a făcut vîlvă din cauza atitudinii "relaxate" pe care au avut-o oltenii. "Costea a venit la bancă să întrebe cît să mai rateze", povestea Gheorghe Ştefan.

Partida respectivă chiar a fost una ciudată pentru Florin Costea, care purta banderola de căpitan al "juveţilor". Atacantul Craiovei a ratat incredibil în cîteva rînduri, iar spre final a oferit o imagine antologică: şi-a desfăcut banderola şi a aruncat-o în direcţia băncii de rezerve.

Fanii craioveni au acuzat blatul

Suporterii au taxat dur atitudinea în joc a favoriţilor, la Buzău. Fanii au asaltat cu mesaje ironice site-ul craiovamaxima.ro, acuzînd că Ştiinţa a netezit calea buzoienilor spre victorie: "Ce blat frumos! Jucătorii au avut o atitudine penibilă şi ruşinoasă. Amatorism. Nu vom fi niciodată o echipă mare în condiţiile astea".

Şi pentru antrenorul Craiovei, Nicolo Napoli, meciul a fost unul cu semne de întrebare: "Eu cred că toţi băieţii şi-au apărat corect şansele, însă nu pot să bag mîna în foc pentru nimeni".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.