Liga 1

Negoiţă nu mai vede nici o soluţie de împăcare cu Nicolae Badea: "Mi-e imposibil să lucrez cu el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 decembrie 2012

Ionuţ Negoiţă se gîndeşte foarte serios la retragerea din acţionariatul lui Dinamo deşi a venit doar de cîteva luni în grupul conducătorilor din Ştefan cel Mare. Motivul? Nu poate lucra cu Nicolae Badea.


Negoiţă susţine că îi este imposibil să mai colaboreze cu Badea: "Eu ştiu ce am de făcut şi mă poziţionez în funcţie de situaţie, ştiu să mă adaptez. Nu îmi e foarte greu să lucrez cu domnul Badea, mi-am dat seama că îmi e imposibil. Sînt doar două variante, să rămînă domnul Badea, pentru că oricum este acolo, sau să accepte propunerea mea. Propunere care a şi expirat de vreo săptămînă. Nu ştiu ce vrea, întrebaţi-l pe dînsul. Deocamdată e incertitudine.

Eu am spus mă adaptez, nu mai dau bani sub nici o formă într-un sistem perdant pentru Dinamo şi vedem ce se mai întîmplă. Cine are frîiele lui Dinamo va răspunde şi pentru eventualele eşecuri. Sunt optimist în ceea ce priveşte Dinamo, dar nu vreau să spun pe ce termen, pentru că ar putea fi pe un termen lung sau mediu. Dinamo este într-o situaţie în care are nevoie de mulţi bani şi de o reformă. Dacă aceste două lucuri nu se fac e o problemă mare", a declarat Negoiţă.

Acţionarul dinamovist speră ca societatea să nu ajungă în insolvenţă aşa cum s-a întâmplat cu Rapid, considerînd că tot Nicolae Badea este cel care ar trebui să găsească o soluţie: "Din punctul meu de vedere, Moş Crăciun a venit pentru jucători şi pentru angajaţii clubului. Eu am încercat să-mi rezolv toate obligaţiile pe care le am faţă de club. Nu am avut acea întâlnire cu ceilalţi acţionari din păcate, vom vedea pe viitor ce se va întîmpla

Eu sper să nu se ajungă la insolvenţă, este domnul Badea care are frîiele în mâini şi sper să găsească o soluţie. Eu voi rămâne la Dinamo în orice condiţii, voi face tot ce pot pentru a rezolva problema lui Dinamo. Care va fi deznodămîntul vom vedea, sunt mai multe variante, unele dezavantajoase pentru Dinamo, sper să nu se ajungă la acele variante. Să fie una cît mai uşor de trecut şi să nu afecteze şi să nu retrogradeze clubul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.