Europa League

Steaua poate scăpa de cel mai periculos jucător de la Ajax » Tottenham e în pole-position pentru transfer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 22 December 2012

Steaua întîlneşte pe Ajax în 16-imile Europa League, iar roş-albaştrii sînt optimişti înaintea partidelor care se vor desfăşura pe 14 şi 21 februarie.

Laurenţiu Reghecampf, Gigi Becali, dar şi Mihai Stoica au declarat că Ajax poate fi eliminată. Ultimul a prezentat şi cei mai buni jucători ai olandezilor: "Îl au pe Poulsen acolo la mijlocul terenului, un jucător incredibil şi foarte disciplinat. Îl ştiu de cînd am întîlnit pe Sevilla, atunci eram la Urziceni. Desigur, îl au şi pe copilul ăla Eriksen, cu siguranţă veţi mai auzi de el. Va ajunge la un club important din Europa".

Eriksen este unul dintre cei mai promiţători jucători ai olandezilor, deja mai multe grupări din Premier League interesîndu-se de el. Joacă pe postul de mijlocaş central, este danez şi are doar 20 de ani. Anul trecut a fost numit cel mai talentat jucător din campionatul Olandei şi a primit trofeul şi pentru cel mai bun jucător danez.

În pole-position pentru transferul mijlocaşului ofensiv se află Tottenham, presa engleză anunţînd că este foarte posibil ca Spurs să facă o ofertă oficială chiar în această perioadă de mercato.

16 milioane de euro este cota lui Eriksen, conform transfermarkt.de.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.