Liga 1

Dorinel a fost la Saransk: "Pînă de Crăciun trebuie să ia o decizie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 decembrie 2012

Dorinel Munteanu are şanse foarte mari de a părăsi Dinamo în această iarnă. Instalat pe banca tehnică în urmă cu două luni, fostul antrenor al Oţelului este nemulţumit de instabilitatea de la nivelul conducerii şi pare decis să dea curs ofertei pe care o are din Rusia.

Jucătorii nu şi-au mai primit salariile de cîteva luni, banii de transferuri lipsesc, situaţia de la club este din ce în ce mai dificilă aşa că "Neamţul" este pe cale de a părăsi Dinamo. 

Ruşii de la Sport Express anunţă că Dorinel Munteanu a fost în Rusia pentru a discuta cu şefii celor de la Mordovia Saransk.  "Munteanu s-a întîlnit cu Serghei Siushovyim, apoi a vizitat baza de pregătire şi urmează ca acesta să dea un răspuns pînă de Crăciun", anunţă presa din Rusia.

Ruşii sînt foarte optimişti în ceea ce priveşte decizia pe care Dorinel Munteanu o va lua, un atu reprezentînd şi faptul că Dinamo ar putea fi exclusă din cupele europene. Reunirea lotului celor de la Mordavia se va face pe 8 ianuarie, iar primul cantonament din această iarnă va fi în Cipru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.